FATAL ERROR: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/meindertvanbuuren.com/httpdocs/classes/mysql.php on line 102
Spectaculaire demo Meindert van Buuren en Tom Coronel op Circuit Park Zandvoort - Nieuws - Meindert van Buuren Racing
 

Meindert van Buuren

Next:


  • 0 dagen
  • 0 uren
  • 0 min
  • 0 sec

Spectaculaire demo Meindert van Buuren en Tom Coronel op Circuit Park Zandvoort

ZANDVOORT – Het was een oorverdovend geluid in de duinen nabij Zandvoort: het leek wel alsof er Formule 1-bolides over Circuit Park Zandvoort raasden. Het waren echter Meindert van Buuren en Tom Coronel die in de Auto GP-bolides het asfalt opdraaiden. Na de Masters of Formula 3 gaf het duo een spectaculaire demo in de 550 pk sterke bolides. Van Buuren, debutant dit seizoen in deze krachtige klasse, liet het massaal aanwezige publiek de snelheid van zijn Auto GP zien, terwijl Tom Coronel zorgde voor flinke rookgordijnen. RTL GP maakte op haar beurt TV-opnames van de spectaculaire demo.



“Echt heel gaaf om zo'n demo te mogen doen!”, blikte Van Buuren terug. “Deze voormalige A1GP-auto maakt zoveel herrie dat het lijkt op een Formule 1-bolide, dat is voor het Nederlandse publiek natuurlijk een fantastische ervaring. Ook ikzelf vond het super om te mogen doen."



"Ik heb samen met Tom geprobeerd het publiek goed te vermaken en ik denk dat dat goed gelukt is. Het is zonde dat we dit weekend niet met de Auto GP op Zandvoort konden racen maar dit is voor de fans, sponsors, het team en mezelf een mooi alternatief.”



Eenmalig teamgenoot Tom Coronel zorgde voor het rookgordijn, Van Buuren liet vooral de snelheid van de knaloranje bolide zien: “Ik moest de auto een beetje sparen want we rijden aanstaand weekend alweer in Italië. De donuts en burn-outs heb ik dus aan Tom overgelaten en daar bleek hij aardig goed in. Tom is natuurlijk een van de bekendste Nederlandse coureurs, zowel nationaal als internationaal dus het was gaaf om dit samen met hem te mogen doen. Hij kon het gaspedaal in elk geval goed vinden!”

De Auto GP deelname op de Masters of Formula 3 werd uitstekend ontvangen. Het publiek genoot met volle teugen en het genereerde veel publiciteit: "Ik heb genoten van de demo en het publiek ook. Ik wil hierbij ook mijn sponsors: EuroProducts, Jan de Ruyter, Warren Sportinstituut, Stop ALS, Curacao, Papagayo Beach Resort en Sportschool The Challenge, die mij trouw ondersteunen.”

Terug naar overzicht