FATAL ERROR: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/meindertvanbuuren.com/httpdocs/classes/mysql.php on line 102
Eindelijk eens geen Raffaele Marciello, leerzaam debuut Van Buuren + UITSLAG - Nieuws - Meindert van Buuren Racing
 

Meindert van Buuren

Next:


  • 0 dagen
  • 0 uren
  • 0 min
  • 0 sec

Eindelijk eens geen Raffaele Marciello, leerzaam debuut Van Buuren + UITSLAG

ALCANIZ – Na vier van de zes sessies tijdens de World Series by Renault-test op het Spaanse circuit nabij Alcaniz eindigde eindelijk Raffaele Marciello eens niet bovenaan de tijdenlijst. Het Ferrari F1-talent komt op de laatste dag in actie voor Arden Caterham en zette de vierde tijd neer, na twee dagen te hebben gedomineerd. De snelste tijd kwam op naam van Lotustalent Marlon Stockinger. Oliver Rowland was met de tweede tijd de beste rookie, op slechts enkele honderdsten van Stockinger. Will Stevens maakte de top-3 vol, gevolgd door Marciello en Pietro Fantin.

De Nederlandse aandacht gaat uit naar Meindert van Buuren. De jonge rijder boekte afgelopen seizoen goede resultaten in de Auto GP en probeert vandaag de World Series-bolide van Draco uit. De jongeling reed in de ochtend 36 waardevolle ronden om ervaring op te doen en was niet bezig met het noteren van snelle rondetijden.

Terug naar overzicht