FATAL ERROR: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/meindertvanbuuren.com/httpdocs/classes/mysql.php on line 102
Raffaele Marciello herstelt orde, goed debuut Meindert van Buuren - Nieuws - Meindert van Buuren Racing
 

Meindert van Buuren

Next:


  • 0 dagen
  • 0 uren
  • 0 min
  • 0 sec

Raffaele Marciello herstelt orde, goed debuut Meindert van Buuren

ALCANIZ – Raffaele Marciello heeft in de laatste sessie van de World Series by Renault-test de orde hersteld. Het Ferrari F1-talent moest in de ochtendsessie Marlon Stockinger voor laten gaan. In de middag liet de jonge Italiaan ook in de Arden Caterham-bolide zijn snelheid zien en eindigde daarmee in vijf van de zes sessies bovenaan de tijdenlijst. Carlos Sainz Junior kwam in de buurt van Marciello maar moest genoegen nemen met de tweede tijd, voor Sergey Sirotkin, Will Stevens en Marlon Stockinger. Daarmee liet de gevestigde orde zich sterk in de top zien, maar niemand kon voorkomen dat Marciello er weer met de beste tijd vandoor ging.

Meindert van Buuren maakte zijn debuut in de World Series. Terwijl de meeste rijders al hun derde testdag op rij reden en in een ritme zaten, kwam Van Buuren pas op de laatste dag in actie. De jonge Nederlander reed in de ochtend en middag waardevolle ronden, zonder zich te concentreren op het noteren van toptijden. De Auto GP-coureur bouwde zijn dag goed op en reed probleemloos 31 ronden, met P20 als resultaat.

Terug naar overzicht