FATAL ERROR: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/meindertvanbuuren.com/httpdocs/classes/mysql.php on line 102
Meindert van Buuren: Auto GP of opvolger A1GP met Team Nederland? - Nieuws - Meindert van Buuren Racing
 

Meindert van Buuren

Next:


  • 0 dagen
  • 0 uren
  • 0 min
  • 0 sec

Meindert van Buuren: Auto GP of opvolger A1GP met Team Nederland?

Meindert van Buuren is druk bezig om zijn raceprogramma voor 2014 op poten te zetten. De snelle rijder uit Rockanje kende een indrukwekkend debuutseizoen in de AutoGP met diverse sterke resultaten. Voor het aanstaande seizoen staat de Nederlander voor een lastige keuze: de Auto GP of Acceleration, de opvolger van het succesvolle A1GP-kampioenschap. De auto's zijn hetzelfde maar het is de vraag in welke klasse de meeste bolides aan de start staan.

Meindert van Buuren Acceleration 2014 FA1


“We zijn aan het kijken wat we willen doen”, legde Van Buuren uit tegenover RaceXpress.nl. “Acceleration is ambitieus en het is gaaf om voor Team Nederland uit te mogen komen, maar dan moeten er wel genoeg auto's aan de start staan."

Meindert van Buuren


"De Auto GP is ook een goede optie, maar ook daar moeten voldoende deelnemers zijn. De bolides zijn in de Auto GP en FA1 precies hetzelfde, het zijn de oude A1GP-bolides. Ik heb er al een jaar ervaring in dus ik verwacht goede resultaten neer te kunnen zetten.”


“Acceleration heeft een goed concept met auto- en motorraces met landenteams, gecombineerd met dancefeesten. Het is afwachten wat het gaat worden, maar het zou superleuk zijn om voor Team Nederland uit te kunnen komen. Ik heb diverse opties voor 2014 maar FA1 zou mooi zijn: het oranje-gevoel creeren net als op het WK Voetbal. We zijn nog bezig maar het ziet er goed uit.”

Terug naar overzicht