FATAL ERROR: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/meindertvanbuuren.com/httpdocs/classes/mysql.php on line 102
Meindert van Buuren test in World Series by Renault: "Supergaaf uitgenodigd te worden!" - Nieuws - Meindert van Buuren Racing
 

Meindert van Buuren

Next:


  • 0 dagen
  • 0 uren
  • 0 min
  • 0 sec

Meindert van Buuren test in World Series by Renault: "Supergaaf uitgenodigd te worden!"

VALENCIA – Meindert van Buuren test morgen met Pons in de Formule Renault 3.5. De snelle Nederlander is door het Spaanse team uitgenodigd naar aanleiding van zijn sterke debuutseizoen in de Auto GP en zijn eerdere test in de World Series by Renault. Van Buuren rijdt een onofficiële testdag op het Spaanse circuit van Valencia, een baan waar hij met de Formule Renault 2.0l al testrondjes heeft gereden.


“Pons heeft me op basis van mijn resultaten in de Auto GP en de World Series-test met Draco uitgenodigd voor deze test. Deze kans wilde ik uiteraard niet aan me voorbij laten gaan!”, aldus de enthousiaste Van Buuren tegenover RaceXpress.nl. “Pons benaderde me enkele weken geleden en sindsdien hebben we intensief contact gehad. Ik ben een keer in de fabriek geweest en het voelde van beide kanten goed. Het is natuurlijk supergaaf om uitgenodigd te worden voor deze eendaagse test in Valencia.”

Naast Van Buuren komt ook de ervaren Rus Daniil Move in actie voor Pons: “Hij is een goede en ervaren rijder in deze klasse dus daar kan ik me goed aan meten en veel van leren. Ook hij is niet zeker van een zitje voor 2014 dus we zijn beiden gebrand op een mooie dag. Voor mij is het natuurlijk supermooi om te zien dat ik op basis van de resultaten uit de Auto GP wordt uitgenodigd. Of dit een serieuze optie voor komend jaar is, dat weet ik nog niet. Als deze test goed verloopt, kunnen we mogelijk wel tot een deal komen. Het is even afwachten, wie weet levert dit wat op. Ik heb er in elk geval veel zin in!”

Terug naar overzicht