FATAL ERROR: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/meindertvanbuuren.com/httpdocs/classes/mysql.php on line 102
Meindert van Buuren test drie dagen in FR3.5: "Gaaf dat ik deze kans krijg" - Nieuws - Meindert van Buuren Racing
 

Meindert van Buuren

Next:


  • 0 dagen
  • 0 uren
  • 0 min
  • 0 sec

Meindert van Buuren test drie dagen in FR3.5: "Gaaf dat ik deze kans krijg"

ARAGON – Meindert van Buuren komt deze week drie dagen in actie tijdens de collectieve test van de World Series by Renault. De snelle Nederlander rijdt de volledige test voor het ervaren Pons Racing, waarmee hij eerder deze maand een sterke testdag in Valencia afwerkte. Van Buuren maakte afgelopen jaar als rookie indruk in de Auto GP en bekijkt momenteel de opties voor het aanstaande seizoen. Een overstap naar de Formule Renault 3.5l behoort tot de mogelijkheden. 


“Drie dagen lang ga ik voor Pons rijden tijdens de collectieve test van de World Series by Renault”, meldde Van Buuren tegenover RaceXpress.nl. “Na de testdag in Valencia waren we allebei heel erg tevreden. We willen nu samen kijken of we verder kunnen komen. Er is nog geen deal voor komend jaar maar het is een mooie gelegenheid om meerdere dagen intensief met elkaar te kunnen samenwerken. Ik heb er superveel zin in, heel gaaf dat ik van mijn sponsors en Pons de kans krijg om dit te doen.”

Van Buuren is al bekend met Motorland Aragon, want eind vorig jaar maakte hij hier zijn debuut in de World Series by Renault: “Toen reed ik een dag voor Draco, dus ik weet al een beetje wat me te wachten staat. Ik hoop weer iets goeds neer te kunnen zetten en de positieve lijn van Valencia door te kunnen trekken. Het is supergaaf dus ik verwacht hier veel te kunnen leren. Mijn teamgenoten zijn Daniil Move en Tom Dillmann, twee ervaren rijders dus het is interessant om me met hen te meten. Ik ga gewoon lekker gas geven en dan zien we wel!”

Terug naar overzicht