FATAL ERROR: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/meindertvanbuuren.com/httpdocs/classes/mysql.php on line 102
Meindert van Buuren en Tom Coronel geven knallende demo met brute Auto GP op Zandvoort - Nieuws - Meindert van Buuren Racing
 

Meindert van Buuren

Next:


  • 0 dagen
  • 0 uren
  • 0 min
  • 0 sec

Meindert van Buuren en Tom Coronel geven knallende demo met brute Auto GP op Zandvoort

ZANDVOORT – Op Circuit Park Zandvoort vindt dit weekend één van de meest prestigieuze autosportevenementen van het jaar plaats: de Masters of Formula 3. De beste Formule 3-coureurs van de wereld komen op het uitdagende duinencircuit in actie en gaan de strijd aan om in de voetsporen te treden van onder meer oud F1-coureurs Jos Verstappen, Tom Coronel en Lewis Hamilton. Naast het mooie raceprogramma staat zondag ook een gave demo op het programma. De bekende autocoureur Tom Coronel en het aanstormende talent Meindert van Buuren gaan het publiek trakteren op donuts met de 550 pk sterke AutoGP-bolide.

Meindert van Buuren vette demo in Auto GP
“Ik ga het publiek vermaken met veel power tijdens mijn demo in de AutoGP-bolide met de brute V8-motor”, aldus de enthousiaste Meindert van Buuren, die bezig is aan een sterk rookieseizoen in de AutoGP. “We zetten op zondag onze officiële raceauto in, die maandag alweer naar Italië vertrekt voor het volgende raceweekend. Ik ga echter niet sparen: ik wil het publiek vermaken en vol gas over het circuit knallen!”

Naast de rookie neemt ook Tom Coronel plaats in de bolide: “Het is een eer om naast Tom, een bekendheid in de nationale en internationale autosport, een demo te mogen geven op Circuit Park Zandvoort. Ik ken het circuit enorm goed doordat ik er veel heb gereden. Deze demo brengt mooie herinneringen naar boven aan de hoogtijdagen van de A1GP, toen Jos Verstappen en Jeroen Bleekemolen nog in deze bolide over het circuit raceten.”

“Verder wil ik mijn team MP Motorsport bedanken voor de unieke mogelijkheid om deze demo te geven en ik hoop dat we volgend jaar op dit circuit aanwezig zijn om een thuisrace te rijden met de AutoGP. Ook mijn sponsoren Papagayo Beach Lounge Resort Curaçao, MTS Euro Products BV, Jan de Ruyter en The Challenge wil ik bedanken voor hun steun.”

Terug naar overzicht